HobbyKunstRijssen
                                                                 Samen creatief bezig zijn

 

 

Keramiek

 

Bent u lid van de vereniging dan mag u tijdens de inlooptijden (maandagavond - dinsdagavond van 19.00 tot 21.30 uur en op donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur) zelfstandig aan de gang met uw hobby met gebruik van de aanwezige gereedschappen.


Boetseren met klei is een leuke bezigheid. Leer technieken stap voor stap om prachtige beelden/sculpturen te boetseren en te glazuren . Creatief kleien. De drang van de mens om zich creatief te uiten is al geruime tijd een behoefte.

De eerste keer dat u gaat boetseren met klei is plastische vormgeving het meest geschikt. De klei is een week lang goed kneedbaar en met wat water maak u de klei weer zacht. In elk stadium kunt u boetseren en kunt u klei toevoegen of wegnemen. Zolang de klei nog niet gebakken is, kunt u hem altijd weer inweken en hergebruiken. Voor de bewerking hebt u geen duur gereedschap nodig. Het belangrijkste gereedschap zijn immers uw handen. Daar komt bij dat u zelf gereedschap om te boetseren kunt maken. Verder zijn er verschillende boetseermaterialen waarmee u kunt werken
Bent u creatief en wilt u met klei leren om te gaan? Volg dan een workshop bij HobbyKunstRijssen. Voor meer informatie over de workshop keramiek klik dan op onderstaande button.

Keramiek workshops